Despre noi

Produse 100% originale

Ceasurile sunt 100% originale si dupa achizitionare pot fi verificate la orice ceasornicar autorizat pentru confirmarea autenticitatii.
Acordam o garantie de 6 luni: orice ceas achizionat de la noi poate fi returnat pentru inlocuire sau pentru recuperarea contravalorii in caz ca apar probleme de functionare.
Mai multe detalii, in pagina “Despre produse“.

Credibilitate si seriozitate

Tempore.ro este “inrudit” cu www.parfumio.ro, unul dintre cele mai apreciate magazine de parfumuri dar si un blog foarte iubit.
Parfumio are o experienta de peste 3 ani in domeniul sau in timp ce Tempore este mai “tanar” dar este coordonat de aceeasi echipa, o echipa pasionata atat de parfumuri cat si de ceasuri dar si animata de ideea ca in comertul online seriozitatea este esentiala. Poate suna ca un cliseu dar da, pentru noi satisfactia clientului este cel mai important principiu de lucru.

Tempore – Vanzator Premium pe Okazii

Pe www.okazii.ro, cel mai mare site de comert online din Romania, Parfumio si Tempore sunt prezente de cca 2 ani vreme atat cu parfumuri cat si cu ceasuri. Va invitam sa vizitati si magazinul nostru de acolo, http://magazine.okazii.ro/parfumio/.
Istoricul nostru de pe Okazii atesta seriozitatea noastra si modul in care intelegem sa ne servim clientii. Click aici pentru a vedea parerile clientilor de pe Okazii. La data de 15 octombrie 2012, aveam peste 350 de calificative pozitive (click aici).