Despre produse

Produse originale

Tempore vinde ceasuri 100% originale, in ambalaje originale, continand toate elementele care trebuie sa existe in cutia ceasului.
Orice ceas achizitionat de la noi poate fi verificat la orice ceasornicar autorizat pentru confirmarea originalitatii.
Tempore.ro este “inrudit” cu www.parfumio.ro, unul dintre cele mai apreciate magazine de parfumuri iar  pe www.okazii.ro, cel mai mare site de comert online din Romania, Parfumio si Tempore sunt prezente de cca 2 ani vreme atat cu parfumuri cat si cu ceasuri. Va invitam sa vizitati si magazinul nostru de acolo, http://magazine.okazii.ro/parfumio/.
Istoricul nostru de pe Okazii atesta seriozitatea noastra si modul in care intelegem sa ne servim clientii. Click aici pentru a vedea parerile clientilor de pe Okazii. La data de 15 octombrie 2012, aveam peste 350 de calificative pozitive (click aici).

Garantie de calitate

Tempore.ro garanteaza originalitatea si calitatea produselor pe care le comercializeaza.
In cazul aparitiei unei defectiuni din constructie a unui ceas in termen de 6 luni  de la data cumpararii, produsul va fi inlocuit sau contravaloarea va fi returnata.
Garantia nu se aplica in situatia in care defectiunea apare ca urmare a utilizarii neadecvate a ceasului.
  • Exemplul 1: Functionarea incorecta a ceasului ca urmare a unor defecte de fabricatie a mecanismului va fi acoperita de garantie
  • Exemplul 2: Zgarierea carcasei ceasului in timpul folosirii lui nu face obiectul garantiei.

Pentru alte detalii despre produsele noastre si despre garantie nu ezitati sa ne contactati.

Contact

Tel
0755.33.33.90
Mail
comanda [at] tempore [dot] ro
YahooMess
Tempore.Ceasuri